Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 16:06

Відділ освіти Витвицької ОТГ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 15 » Кредиторам Липівської та Лужківської ЗОШ І ст.
08:28
Кредиторам Липівської та Лужківської ЗОШ І ст.

Повідомляємо про реорганізацію Липівської та Лужківської ЗОШ І ст. Вам виділений час 2 місяці з дня публікації повідомлення про реорганізацію на веб-сайті відділу освіти на предявлення вимог.

УКРАЇНА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ ДОЛИНСЬКИЙ РАЙОН

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ВІДДІЛ ОСВІТИ

НАКАЗ

від 07 травня 2018 року с.Витвиця № 71

Про реорганізацію шляхом

приєднання навчальних закладів

Відповідно до Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, п.1 та п.3 ст. 13, п.2 ст.66 Закону України «Про освіту», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення сесії Витвицької сільської ради ОТГ «Про реорганізацію шляхом приєднання навчальних закладів» від 04.05.2018р. № 471-18/2018

НАКАЗУЮ:

  1. Створити комісію з реорганізації Липівської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області та Лужківської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області (далі Комісія) у складі згідно з додатком
  2. Комісії з 25 травня 2018р. по 24 серпня 2018р.:
  3. Провести процедуру реорганізації, зазначеної в п.1 цього наказу з дотриманням вимог чинного законодавства.
  4. Повідомити державного реєстратора про реорганізацію шляхом приєднання в установленому законодавством порядку та подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.
  5. Розробити та організувати виконання плану заходів щодо реорганізації Липівської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області та Лужківської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області.
  6. Здійснити інвентаризацію майна Липівської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області та Лужківської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області.
  7. Забезпечити попередження працівників відповідно до вимог чинного законодавства. У встановленому законодавством порядку вжити заходів щодо забезпечення трудових прав працівників;
  8. Вжити всіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, а також їх повідомити про реорганізацію Липівської ЗОШ І ст. та Лужківської ЗОШ І ст.. Встановити строк заявлення кредиторами вимог в термін до 2 місяці з дня публікації повідомлення про реорганізацію на веб-сайті відділу освіти.
  9. Після закінчення реорганізації подати державному реєстратору документи, необхідні для проведення державної реєстрації щодо припинення діяльності Липівської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано- Франківської області та Лужківської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області.
  10. Здійснити усі заходи відповідно до законодавства для початку їхньої діяльності як Липівська філія Слободоболехівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» імені Дмитра Квецка Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області та Лужківська філія Слободоболехівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа 1-І І ступенів - дошкільний навчальний заклад» імені Дмитра Квецка Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області.
  11. Вжити інших заходів, пов’язаних з реорганізацією шляхом

приєднання закладів освіти в порядку, визначеному чинним законодавством.

3. Завідувачу Липівської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області (Покришці Р.С.) та Лужківської загальноосвітньої школи І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області (Пуляк Л.В.) забезпечити

    1. Безперешкодний доступ членів комісії до будівель та приміщень закладу освіти.
    2. Надання первинних документів фінансово-господарської та іншої

діяльності на вимогу членів Комісії.

  1. Установити, що відповідальними за збереження службових документів та інформації, яку вони містять, втрату і несанкціоноване знищення відповідних документів є:
  • Покришка Р.С- Липівська загальноосвітня школа І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області
  • Пуляк Л.В. - Лужківська загальноосвітня школа І ступеня Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано-Франківської області.
  1. Директору Слободоболехівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» імені Дмитра Квецка Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Долинського району Івано- Франківської області забезпечити внесення змін до структури і штатного розпису та затвердити статут у новій редакції.
  2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Начальник відділу освіти Галина Дзеса

 

 

Додаток 1

до наказу відділу освіти

Витвицької ОТГ

від 07.05.2018р. №71

 

Голова комісії

Юсип Іван Юрійович

директор Слободоболехівського НВК

2774407339

Заступник голови комісії

Грицик Тетяна Михайлівна

голова профспілки

3042309505

Члени комісії

 

Маланчин Наталія Дмитрівна

заступник директора з нвр

2564209948

Кіпчинець Марія Василівна

практичний психолог Слободоболехівського НВК

2954416629

 

Гук Марія Миколаївна

в.о.головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення

1992604821

Лунів Оксана Ігорівна

головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення

3280817544

Квецко Наталія Вікторівна

головний спеціаліст відділу освіти

2968301388

Дзеса Галина Володимирівна

начальник відділу освіти

3450608282

Покришка Руслана Степанівна

завідувач Липівської ЗОШ І ст.

3061017320

Пуляк Лідія Василівна

завідувач Лужківської ЗОШ І ст.

2523317547

 

 

 

Переглядів: 291 | Додав: osvitavutv | Теги: кредиторам Липівської та Лужківсько | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024