Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 17:04

Відділ освіти Витвицької ОТГ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 11 » Проведено конкурс до "Дня Землі" та до "Дня довкілля"
10:59
Проведено конкурс до "Дня Землі" та до "Дня довкілля"

У квітня 2019 року за ініціативи та підтримки молодіжного клубу «Юні лісові рейнджери» Церківнянської гімназії спільно з громадською організацією «Центр громадських ініціатив» за фінансової підтримки US Forest Service Snternational Programs (Міжнародної програми Лісової Служби США) відбувся конкурс «Заходи до «Дня Землі» та «Дня Довкілля» серед закладів загальної середньої освіти Витвицької ОТГ на базі Витвицького ліцею.

Метою проведення конкурсу «Заходи до «Дня Землі» та «Дня Довкілля» є привернення увагу суспільства до проблем у сфері охорони довкілля, розвиток почуття загальної відповідальності щодо збереження життя на Землі, здійснення благоустрій окремих території Витвицької ОТГ.

У конкурсі взяли участь шість команд: Церківнянська гімназія (презентували проведені заходи поза конкурсом), Витвицький ліцей, Калянянський ліцей імені Михайла Дяка, Розточківська гімназія, Слободоболехівська гімназія імені Дмитра Квецка, Станківецька початкова школа імені Василя Дорошенка.

Команди, учасники конкурсу протягом квітня проводили заходи до «Дня Землі» та «Дня Довкілля» з впорядкування та озеленення території під час яких було насаджено нових 59 дерев, 36 кущів, 30 квітників; виготовлено своїми руками та встановлено шпаківні та годівнички; прибрано на території школи та села сміття, прокопано рівчак біля лавки через міст. З метою підбиття підсумків проведеної роботи 18 квітня проводили захист презентацій Power Point (не менше 15 слайдів), на яких були висвітлені візитівка закладу та інформація з фото про впорядкування та озеленення території.

На підставі виступів учнів та рішення журі команди учасники конкурсу були нагороджені цінними призами, а саме саджанцями дерев і кущів.

Оголошуємо подяку молодіжного клубу «Юні лісові рейнджери» Церківнянської гімназії та громадській організації «Центр громадських ініціатив» спільно з US Forest Service Snternational Programs (Міжнародної програми Лісової Служби США) та вчителям (всім керівникам, що готували учнів до участі в конкурсі) за формування в учнів загальної відповідальності щодо збереження життя на Землі, здійснення благоустрою окремих територій Витвицької ОТГ.

Переглядів: 389 | Додав: osvitavutv | Теги: Проведено конкурс до Дня Землі та д | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024